NIEUWS

Vraagelkaar gewoon doen!

Wij hebben een droom: dat het gewoon is om elkaar te vragen. Het maakt niet uit of een vraag klein of groot is. Als je jouw vragen en dromen durft te delen, heb je kans dat jouw vraag ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Simpelweg omdat iemand het leuk vindt om te doen. Dus vraag elkaar! Gewoon doen!
 

lees meer...
Help de ijsbeer

Alle kinderen van groep 3c van de Zevensprong maakten op maandag 16 juli een ritje in een elektrische auto. De auto rijdt grotendeels op zonne-energie en draagt bij aan een beter milieu. De kinderen krijgen elk jaar milieules: Help de ijsbeer!

lees meer...
Training voor de zorg

Onze trainers en coaches hebben speciaal voor medewerkers in de zorg een trainings- en coachingsaanbod ontwikkeld.

lees meer...
Training voor overheid

De nieuwe trainings- en coachingsbrochure voor de overheid is uit. Het aanbod is afgestemd op de groei- en ontwikkelinsgmogelijkheden van de ambtenaren.

lees meer...
Studio 232 rijdt elektrisch

Studio 232 wil graag een bijdrage leveren aan een beter milieu. De Nissan Leaf rijdt 100% elektrisch op groene stroom. Als wij bij jou langskomen kan het zijn dat wij vragen of wij de auto even mogen laden. Als jij bij ons komt, kun jij natuurlijk bijladen op een van onze twee laadpunten. 

 

lees meer...
Versterk zelfredzaamheidEen training voor professionals die de zelfredzaamheid en het persoonlijke netwerk van hun clienten willen versterken.lees meer...
Werkplezier en succes

Wat is het geheim van mensen die fluitend naar hun werk gaan? Wat maakt dat je je werk met plezier doet ondanks de crisis?

lees meer...
Vergroot jouw succes

Wil jij meer plezier, resultaat en tijd voor jezelf? Volg de workshop en blijf dicht bij jezelf. Wij gaan vanuit jouw eigen kracht direct aan de slag met jouw persoonlijke veranderdoelen.


 

lees meer...
Klantgerichtheid in de zorg

Wie zijn onze verwijzers, wie zijn onze patiënten, wat vinden zij belangrijk en welke overwegingen geven de doorslag als zij hun keuze bepalen?

lees meer...
Executive coaching

Bij Executive coaching werk je in 1-3 individuele sessies samen met meerdere experts snel en krachtig aan je persoonlijke veranderdoelen.

lees meer...
Duurzaam vervoer

Oprichting van een nieuw bedrijf op het gebied van duurzaam vervoer: eVehicle.nl, 'driving to a greener future'.

lees meer...
Accreditatie Master in Controlling

De opleiding Master in Controlling van HES Post Graduate Programmes is positief geaccrediteerd.  

 

lees meer...
Bedrijfskundige aspecten in de zorg

Bij Elsevier Gezondheidszorg is het boek 'Bedrijfskundige aspecten in de zorg'  met daarin een hoofdstuk over Marketing van Studio 232.

lees meer...
Veranderen in 21 dagen!

Op het Changeseminar presenteerde Studio 232 een methode om realistische veranderdoelen aan te gaan. Wil jij ook veranderen?

 

lees meer...
Change Seminar 19 maart

Op donderdag 19 maart organiseerden wij met veel succes het Studio 232 Change Seminar op landgoed Drakenburg in Baarn.

lees meer...
Nieuwe website Studio 232

Op dinsdag 7 april hebben we de nieuwe website van Studio 232 gelanceerd om onze klanten en relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.

lees meer...
Training ProGeria kraamzorg

Studio 232 verzorgt een training communicatieve vaardigheden voor ProGeria op 24 september en 26 oktober.

lees meer...
Marketing in de Zorg

Studio 232 lanceert een onderzoek naar Marketing in de zorg.

lees meer...