Werkplezier en succes

Wat is het geheim van mensen die fluitend naar hun werk gaan? Wat maakt dat je je werk met plezier doet ondanks de crisis?

We zien dat mensen in organisaties verstart raken door de angst om hun werk of collega's te verliezen als gevolg van de crisis. Angst is een slechte raadgever als je succesvol wilt zijn en je klanten aan je wilt binden. Juist nu is het belangrijk om met hart en ziel te werken. Hoe kun je als organisatie, team of individu succesvol veranderen of in beweging komen? Hoe zorg je dat iedereen (weer) werkplezier ervaart na een fusie of reorganisatie? 70% van de ingezette veranderingen mislukt en de medewerkers houden er een flinke kater aan over. Studio 232 heeft een unieke verandermethodiek ontwikkeld die ervoor zorgt dat succes en werkplezier wel binnen handbereik zijn.

De incompany trajecten en trainingen van Studio 232 leiden tot meer tevredenheid van de klanten, werkplezier van de medewerkers en een resultaat waarmee de (financiële) doelen gerealiseerd worden. Studio 232 werkt met ervaren interim-managers en trainers die na een snelle maar grondige analyse het bedrijf en haar medewerkers weer op koers krijgen. Vaak voldoet een één of tweedaagse interventie.

Wat zijn de resultaten?
Mensen komen al binnen 72 uur na de eerste sessie in beweging. Na zes maanden blijkt dat vrijwel iedereen de resultaten boekt die ze voor ogen hadden.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Janet Turkstra, Margit Rosendahl of Sonja van Hoof of stuur een mail.

LinkedIn
Studio 232 heeft op linkedIn een groep over werkplezier aangemaakt. Lid worden? Klik hier

Janet Turkstra, Sonja van Hoof en Margit Rosendahl