Executive coaching

Executive coaching is de manier om in een korte tijd maximale veranderingen te bereiken in een maatwerktraject. Kort, 1 tot 3 individuele sessies van 2 uur. Maximaal, want je krijgt aandacht en feedback van meerdere professionals van studio232. Maatwerk, want naast een ervaren coach werk je met die specialisten die jou precies aanleveren wat jij nodig hebt. Bij de intake bepaal jezelf wat je nodig hebt. De coach maakt de match met de specialist voor je.  Executive coaching kan onder andere gebruikt worden voor vragen over strategie, persoonlijk leiderschap, werken met (management teams) en communicatie. De veranderkracht is optimaal en uniek doordat de de sessies bijvoorbeeld trainings-, rollenspelen en videoelementen bevatten die speciaal voor jou zijn ontwikkeld door de specialist. Executive coaching is oplossingsgericht en gaat uit van jouw unieke kern. Wil jij het anders aanpakken en meer energie overhouden? Neem dan nu contact op en ga de uitdaging aan!

Is Executive coaching iets voor jou? 

  • Je wilt veranderen, maar hebt het druk. Hoe zorg je ervoor dat je de benodigde verandering op hoog niveau toch voor elkaar krijgt?
  • Je zoekt input vanuit verschillende expertise gebieden. Waar vindt je meerdere professionals die samen alleen dat aandragen waar jij behoefte aan hebt?
  • Je wilt alle aandacht op jezelf gericht, zodat je snel stappen kunt zetten en persoonlijke groei doormaakt. Hoe creëer je een leeromgeving die jou maximaal uitdaagt en de stappen laat zetten naar het gewenste resultaat? 
  • Je wilt een verandertraject waarin ruimte is om gelijk te trainen met de nieuw verworven kennis en inzichten. Hoe organiseer je een kort traject waarin je dat lukt en waarin alle focus op jouw uitdaging is gericht?