Netwerk partners

Studio 232 is een netwerkorganisatie. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen werken wij intensief samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde organisaties die onze visie delen. Wij ontwikkelen samen methodieken en technieken en wisselen 'best practices' uit. Hieronder worden de belangrijkste partners beschreven:

 

Corazon Loopbaancoaching
is een bureau voor loopbaanadvies en coaching. Als er veranderingen in organisaties doorgevoerd worden betekent dit vaak ook dat dit gevolgen heeft voor werksituatie en mogelijk de persoonlijke situatie van de medewerkers. Samen met Corazon helpen wij medewerkers in hun persoonlijke veranderproces.

Kuenst
Met Nynke Kuipers van Kuipers en Strikwerda werken wij samen op het gebied van grafische vormgeving en ontwerp. Nynke ontwierp onze huisstijl en de website. Daarnaast ondersteunt zij verschillende van onze klanten bij projecten.

By Your Site

ByYourSite is een full service internetbureau dat zich bezig houdt met webdesign-, multimedia en andere internetgerelateerde diensten. Voor ons een ideale partner op het gebied van 'online oplossingen'. 

 

Reclamebureau Circuit
is een full service reclamebureau. Wij werken samen met Circuit op het gebied van interne- en externe communicatie. 

  

Hogeschool van Amsterdam
met de Hogeschool van Amsterdam werken wij samen op het gebied van communicatie. Wij verzorgen samen een communicatielunch en onze medewerkers doceren op het gebied van Marketing, Communicatie en creatieve conceptontwikkeling.

 

Uw Effectiviteit
Uw Effectiviteit is een klant van ons waar we in Samnewerking met By Your Site een 360graden feedbacktool voor hebben gemaakt. In samenwerking met Uw Effectiviteit zetten wij deze tool zelf ook in voor onze klanten.

 

Een Gesprek
Is de spiegel voor een succesvol JIJ! In een gesprek van een uur krijg je zicht op de kern van je vraag en bepaal je wat jouw volgende effectieve stap is.
Klanten zijn particulieren, zelfstandige ondernemers, werknemers, managers, CEO's. Als mens willen ze echt een stap vooruit.