Nieuwe website Studio 232

We hebben de eerste stap gezet om uiteindelijk uit te groeien naar een portal waar klanten een totaaloplossing kunnen vinden voor hun vraagstukken op het gebied van verandering, communicatie en implementatie. De komende tijd zullen we de portals voor Onderwijs en Gezondheidszorg verder ontwikkelen om onze klanten in deze sectoren beter van dienst te kunnen zijn. Binnenkort verschijnt onze nieuwsbrief met meer nieuws over Studio 232, waarvoor geinteresseerden zich binnenkort kunnen aanmelden op onze site.

Het grafisch ontwerp is gemaakt door onze netwerkpartner Kuenst, waar we meerdere opdrachten mee doen. We hebben de dierenwereld als inspiratiebron genomen. Verandering en communicatie zijn ook in de natuur belangrijke thema's, waar we veel van kunnen leren. De pinguin wordt in zijn voortbestaan bedrigd door de smeltende ijskappen. John Kotter, een goeroe op het gebied van verandermanagement, neemt de pinguins als onderwerp van zijn boeken.

                                                                        

Dit thema speelde een belangrijke rol op het Change Seminar dat wij recentelijk georganiseerd hebben. Op de homepage zullen we wisselende voorbeelden geven van communicatie in de mensen en dierenwereld.

De technische realisatie is gedaan door By Your Site, een webbouwer waar we naar volle tevredenheid mee samen werken bij meerdere opdrachten.