Vraagelkaar gewoon doen!


Wij hebben een droom: dat het gewoon is om elkaar te vragen. Heb jij ook iets te vragen en/of te geven? Misschien is het prettig als iemand eens een boodschap voor jou meeneemt. Of ken je iemand die ervan droomt om nog eens piano te spelen in een orkest. Het maakt niet uit of een vraag klein of groot is. Als je jouw vragen en dromen durft te delen, heb je kans dat jouw vraag ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Simpelweg omdat iemand het leuk vindt om te doen. Dus vraag elkaar! Gewoon doen!
 
Vragen gaat makkelijker als er meer mensen lid zijn. Zo neemt de kans toe dat ook jouw vraag beantwoord wordt. Alexander Graham Bell begon met één telefoon, maar droomde ervan dat je met elkaar kon praten vanuit elke huiskamer. Wat droom jij? Laat weten wat het is, wie weet lukt het met elkaar om jouw droom te realiseren of onderling vragen uit te wisselen.
 
Onze droom is nu van start op Vraagelkaar.nl en is het resultaat van jarenlang onderzoek en conceptontwikkeling. Vele mensen hebben belangeloos meegewerkt aan de totstandkoming hiervan zoals Jempi Moens, Rik Felderhof, Syb van der Ploeg, Pitrik de Jong, Frans Ruijter, Martijn de Wildt, Danielle Top, SC Heerenveen en vele anderen. Bedankt! Als jullie ons iets willen vragen… gewoon doen!
 
Het Studio 232 team