Veranderen in 21 dagen!

Op het Changeseminar presenteerde Studio 232 een methode om te veranderen aan de hand van de verandercirkel. Deze methode helpt managers en teams bij het aangaan van realistische veranderdoelen.  Misschien heb jij een van de enthousiaste deelnemers gesproken en wil jij ook graag veranderen. Dat kan.

Persoonlijke veranderdoelen

Formuleer voor jezelf wat jij gaat doen om bij te dragen aan de overkoepelende veranderdoelen van jouw organisatie. Formuleer dit zo concreet mogelijk in meetbare resultaten.

Welk doel de meeste prioriteit heeft, is afhankelijk van je context, hoop, angst, kracht en ontwikkelpotentieel. Dit kun je achterhalen door je persoonlijke verandercirkel op de poster in te vullen.

1/21/72

  • Kies één doel
  • Houd het 21 dagen vol
  • Onderneem actie binnen 72 uur na je voornemen om te veranderen!

Volhouden

Hoe houd je het 21 dagen vol? De kans op succes neemt toe als je je brein extra prikkelt door een armbandje te dragen, dat je van pols wisselt als je iets doet dat bijdraagt aan je doel, of als je iets doet dat daar juist aan afdoet. Kies hiervoor slechts één doel per keer. Succes!

Poster en bandje aanvragen?

Stuur een mail met je adresgegevens naar 21dagen@studio232.nl ovv veranderen in 21 dagen. Wij sturen je dan zsm een poster + een armbandje.