Change Seminar 19 maart

Op 19 maart organiseerden wij als Studio 232 het Change Seminar 2009 voor onze klanten en relaties. Op deze mooie lentedag zijn wij met een inspirerende groep met een actueel onderwerp aan de slag gegaan: 'Pro-actief omgaan met verandering'.

Het programma bestond uit een plenair deel en twee workshops. Tijdens de plenaire sessie hebben wij samen naar antwoorden gezocht op de volgende vragen:

  • Wat maakt dat je succesvol bent in onzekere tijden?
  • Hoe zorg je als manager en organisatie dat je de verandering voor blijft en je er niet door laat verrassen?
  • Hoe goed ben je in staat om met verandering en onzekerheid om te gaan?
  • Hoe zorg je dat je de kracht van jouw team en jezelf optimaal benut?

Wij hebben onze visie uitgelegd aan de hand van de verandercirkel. De verandercirkel helpt om afstand te nemen van je situatie en met een frisse blik te kijken naar jouw hoop, angst, kracht en groeimogelijkheden om vervolgens persoonlijke veranderdoelen op te stellen die passen bij de bredere doelstellingen van jouw team of organisatie.

De deelnemers konden kiezen uit twee parallelle workshops:
 
Online communicatie onder druk
Ook de 'online brand' van jouw bedrijf is kwetsbaar! Wil jij verder gaan op de ingeslagen weg, terwijl in de (online) media negatieve berichtgeving als een rollende sneeuwbal steeds groter wordt? De vraag is: hoe ga jij hier mee om? Wil jij een frisse blik op hoe jij ervoor staat en hoe jij proactief het resultaat kunt beïnvloeden aan de hand van een concreet stappenplan? Aan de hand van prikkelende voorbeelden hebben wij de deelnemers bewust gemaakt van de actuele ontwikkelingen.
Klik hier voor de presentatie

Manage de verandering, manage jezelf
Weet jij waar jij staat en wat nodig is om jouw medewerkers te betrekken bij noodzakelijke veranderingen? Wil jij een frisse blik op verandering en op jouw rol als manager daarin? In deze workshop zijn de deelnemers met hun eigen verandercirkel en veranderdoelen aan de slag gegaan. Op basis van de enthousiaste reacties van de deelnemers bieden wij de workshop inmiddels ook als incompany programma aan.
Klik hier voor informatie over de nieuwe (incompany) workshop Pro-actief Veranderen

Het evenement is erg succesvol verlopen en we hebben veel positieve reacties ontvangen. Bekijk de foto's!